Retorikträning - enskilt eller i grupp

Retorikträning - enskilt eller i grupp

Är det snart dags för en speciellt viktig presentation? Om ni har en tydlig retorikuppgift, ett datum då ni ska leverera och en stor lust att prestera för att vinna - då är retorikträning ert smartaste drag! 

Jag regisserar professionella föreläsare som vill behålla gnistan och utvecklas. Men vare sig ni är en hel grupp som tillsammans ska presentera ett koncept och er själva på ett så fördelaktigt sätt som möjligt eller om du som enskild person behöver leverera på topp är det mycket klokt att lägga lite tid på rätt retorik. Ni får en helt och hållet anpassad kurs efter det uppdrag ni står inför och efter era vidare behov.

Några exempel på nöjda kunder

Retorikträning vid upphandlingsformen samverkansentreprenad: 

Retorikpedagogen satte sig in i problematiken på nolltid, förstod våra frågor och anbudet/uppdraget väl, inriktade sig på det som var viktigast - och genomförde det hela på ett trevligt och tydligt sätt. Det hela blev mycket lyckat!
— Anna-Jeanette Larnelius, Regionchef WSP Samhällsbyggnad


Individuell retorikträning:

Jag har fått coachning av Retorikpedagogen i att bättre strukturera mitt material och använda min röst och mitt kroppsspråk tydligare och mer anpassat. Nu känner jag en helt annan säkerhet i mina framföranden. Jag har roligare på jobbet helt enkelt.
— Håkan Jäver, föreläsare och rådgivare. NFC Stockholm

 

Kontakta Retorikpedagogen för mer information och offert.